Home Політика У Бунечка буде ще один заступник – єдиний зі старої команди

У Бунечка буде ще один заступник – єдиний зі старої команди

254

Заступником голови облдержадміністрації став директор департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Віктор Градівський.

Про це в Телеграмі повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Таким чином, Віктор Градівський став єдиним заступником голови ОДА Віталія Бунечка зі «старої команди».

Коли Бунечко після свого призначення робив «чистку» структурних підрозділів адміністрації, Градівського він відкрито захищав.

Так, під час першої пресконференції на запитання журналіста «Чи буде писати заяву Віктор Градівський, за підписом якого було списано більше 2 млн грн на приїзд Порошенка» голова ОДА зазначив:

«В ситуації розберемося, я буду розбиратися у кожній ситуації. Зараз Градівський не ховається. … Не є індульгенцією робота за те, що зроблено. Мухи отдєльно, катлєти отдєльно. Зроблено – відповідаєш, робиш – молодець». І перевів розмову в інше русло.

В ОДА Віктор Градівський працює вже давно. Він був заступником директора департаменту, потім виконував обов’язки директора. Влітку 2019-го його призначили директором департаменту агропромислового розвитку та економічної політики.

17 листопада Градівський подав декларацію кандидата на посаду заступника голови ОДА.

У ній бачимо, що з 2016 року він має квартиру в Житомирі площею 50,8 кв.м, дві земельні ділянки в селі Забріддя Черняхівського району – 2165 кв. м та 21987 кв.м.

У 2018 році, працюючи у департаменті, отримав 421 тис. 297 грн заробітної плати.

Ще він отримує пенсію, за рік – 43 тис. 571 грн. Готівкою має 150 тисяч гривень.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here