Home Політика Тимошенко переконана, що готується її арешт

Тимошенко переконана, що готується її арешт

165

Лідер БЮТЮлія Тимошенко не виключає, що запобіжний захід для неї змінять з підписки про невиїзд на утримання під вартою. Про це вона заявила сьогодні в ході судового засідання.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, даючи пояснення по клопотанню про об’єднання її карної справи зі справою Анатолія Макаренка та Ігоря Діденка і розказуючи про обставини розмитнення газу, Тимошенко указала на протидію цьому процесу з боку Дмитра Фірташа, Валерія Хорошковського і Віктора Ющенка.

Після цього суддя в черговий раз зробив їй зауваження з приводу того, що вона повинна приводити доводи по суті клопотання.

"Я думаю, що ці люди, яких я тут згадую, також дивляться трансляцію, і я думаю, що скоро вам поступить вказівка по зміні для мене запобіжного заходу на арешт. Але я думаю, що я встигну закінчити", – сказала на це Тимошенко.

Незабаром після цього суддя оголосив технічну перерву в зв’язку з тим, що йому постійно доводилося заспокоювати присутніх прихильників Тимошенко і просити тишу.

У ході перерви народні депутати від БЮТ в залі суду заявили про можливість провокації з боку правоохоронців. Так, з вікна залу суду, яке виходить у двір, було видно, як з одного з автобусів "Беркута" виходять люди міцної статури, одягнуті в штатське. На думку бютівців, це міліціонери, і вони будуть задіяні для провокацій проти людей, які мітингують на Хрещатику.

"ЛігаБізнесІнформ"

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here