Home Політика Тимошенко формує нову команду ”янголів-захисників”

Тимошенко формує нову команду \”янголів-захисників\”

146

Колишнього прем’єр-міністра Юлію Тимошенко захищатимуть, як мінімум, двоє захисників.

Про це під час прес-конференції заявив народний депутат від БЮТ Сергій Власенко, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

Зокрема, за словами нардепа, зараз відбувається формування команди захисників Юлії Тимошенко.

На його думку, є нормальним те, що суддя надав три дні на вивчення обвинувального висновку.

"У нашій справі обвинувальний висновок налічує 74 сторінки. Відповідно, якщо їх поділити на три дні, то вийде 25 сторінок в день. Це нормальний термін для ознайомлення з матеріалами справи", – уточнив нардеп.

"Наскільки мені відомо, попередній захисник Тимошенко Микола Титаренко просив надати йому можливість вивчати матеріали зі швидкістю 100 сторінокдень. Це величезний обсяг роботи. Я думаю, що те, що просив Титаренко, було нормальним", – зауважив Власенко.

Разом з тим, те, скільки саме часу будуть просити нові-старі захисники Тимошенко для ознайомлення з матеріалами справи, буде залежати, за його словами, від того, хто ще і які матеріали будуть залучені судом для участі у процесі.

Власенко заявив, що у п’ятницю захист Тимошенко у суді представлятимуть він і хтось ще. "Як мінімум, нас буде двоє", – зазначив він, не уточнивши, хто саме буде його напарником.

Нагадаємо, раніше підсудна у кримінальній справі, колишній прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що відмовляється від послуг адвоката Миколи Титаренка через те, що суд позбавив правозахисника можливості повноцінно захищати свого клієнта, надавши йому лише два дні для ознайомлення із справою.

Крім того, Тимошенко попросила суддю надати їй 3 доби на пошук нового захисника. Суд задовольнив її клопотання. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here