Home Політика Слідство у справі Порошенка завершене: прокуратура вже не хоче для нього жодних...

Слідство у справі Порошенка завершене: прокуратура вже не хоче для нього жодних обмежень

220

Слідство у справі проти 5-го президента Петра Порошенка завершило розслідування, хоча вночі 7 липня його продовжили на 3 місяці.

Повідомила адвокат Ілля Новіков у перерві під час засідання суду, пресслужба Офісу генерального прокурора у коментарі УП.

"Пані Ірина Венедіктова, генеральна прокурорка, підписала сьогодні і нам вручили о 14:28 документ про закінчення досудового розслідування… 

Сьогодні опівніч в цьому самому приміщенні прокурори переконували суддю, що їм вкрай необхідно ще 3 місяці слідства, бо в них така складна справа, в них так все складно, в них стільки свідків, в них стільки матеріалів потрібно вивчити. І суддя погодилась. І вчора вночі було оголошено рішення про продовження строків слідства до 10 жовтня".

В Офісі генерального прокурора "Українські правді" підтвердили завершення слідства. Наразі матеріали справи мають надати захисту експрезидента для ознайомлення.

Пізніше, коли засідання суду продовжилось, прокурор у справі заявив, що обирати запобіжний захід Порошенкові вже неможливо, адже розслідування завершене.

Захист Порошенка висловив аналогічну позицію, що запобіжний захід вже обирати неможливо. Водночас, адвокати вимагали допиту генпрокурорки Ірини Венедіктової, щоб вона підтвердила, що підписала саме те, про що оголосили її підлеглі.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here