Home Політика Шампанське, торт і фото на нових килимах – останній робочий день Ярослава...

Шампанське, торт і фото на нових килимах – останній робочий день Ярослава Лагути

210

 

Останній заступник голови ОДА провів свій останній робочий день і перебуває у гарному настрої.

Як прощався з «кріслом» і людьми, Ярослав Лагута розповів сьогодні Першому житомирському.

– Самі звільняєтеся чи «попросили»?

– Ні одне, ні друге. Коли я йшов в адміністрацію, то планував, що не затримаюся надовго. Але вийшло так, що я пробув на своїй посаді найдовше з усіх заступників голови адміністрації. Ні я, ні голова ОДА не розкривали нікому карти про моє звільнення. Ми разом все обговорили і домовилися, що я звільняюся 7 жовтня. По-перше – щоб провести українсько-білоруський форум, бо я відповідав за його організацію. По-друге – щоб нова команда плавно увійшла у курс справ, адже я вважаю себе професійною людиною і не міг допустити якихось потрясінь у роботі ОДА. 

Журналістів я не порадую нічим – ніяких конфліктів чи скандалів не було.

– Прощання з колективом було?

– Звісно. Подякував колегам за роботу, побажав їм успіху, вони подякували мені. Залишаємося з усіма у хороших дружніх стосунках.

– А шампанське було?

– Якщо чесно, то я не планував, думав, це буде робоча нарада. Але всі розуміли, що ця зустріч остання і принесли шампанське і величезний торт.

– Що будете робити далі? У яку сферу підете?

 – Поки що я для себе ще не вирішив. Є два варіанти: продовжити працювати на державній службі, зараз є кілька ідей та пропозицій, або повернутися до активного заняття бізнесом, як це було раніше.

Поки що я планую 2 тижні провести з родиною у «теплих краях», там зібратися з думками і прийняти якесь рішення.

– Які відчуття після стількох років роботи тут?

Для мене кожен фініш – то початок чогось нового. За житомирський період мені не соромно, багато роботи зробили у різних сферах, і є чим пишатися. Я вдячний усім 3 головам ОДА, з якими мені довелося працювати. А попереду новий етап і ще багато звершень.

Особливих статків я тут не заробив – з яким майном я прийшов, з тим же і йду.

– Чи відомо вже, хто прийде на Ваше місце або ж імена інших заступників?

– Знаю лише, що декілька кандидатів хотіли пройти співбесіду в Офісі президента, але не пройшли, бо мають дуже вузьку направленість – якщо розбираються в освіті, то нічого взагалі не знають про медицину. Ну, і ще два кандидата на заступників проходять зараз спецперевірку.

– Які Ваші улюблені місця у Житомирі і які заклади могли б порадити киянам, щоб смачно поїсти? 

– Якщо говорити про відпочинок, то це житомирський гідропарк, а також Шодуарівський парк, де я провів усе своє дитинство, навчаючись у 12-й школі. У гідропарку мій улюблений ресторан – «Фавор», там і смачно, і дуже красиві краєвиди. А якщо говорити про заклади біля ОДА, то це «Фамілія» – там і смачно, і меню цікаве, зі стравами різних народів.

– У Житомир повернетеся працювати?

 – Свого часу я вже приймав рішення повернутися зі столиці у Житомир. Більше своє майбутнє я бачу у столиці – там і родина, і друзі. Але хто знає – можливо, через якийсь час я знову буду переживати житомирський період.

 
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here