Home Політика Шахтарі-інваліди погрожують уряду війною

Шахтарі-інваліди погрожують уряду війною

107
Шахтарі-інваліди погрожують загальноукраїнським страйком у разі невиконання владою обіцянок щодо нарахувань компенсацій. Про це заявляють шахтарі, присутні у середу на з’їзді Ради незалежних профспілок вугільної галузі, повідомив БЮТівець Михайло Волинець, пише Українська правда.
 
За його словами, основні претензії працівники мають до міністра соціальної політики Сергія Тігіпка та міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойка, повідомляє прес-служба БЮТ.
 
Окрім заявлених під час блокування приміщень міністерства соціальної політики вимог нарахувати рівні компенсації, 100 шахтарських профспілок вимагають виплатити кількамісячну заборгованість по заробітній платі.
 
"Люди у відчаї. Шахтарі, з якими я спілкувався, не виключають, що навесні відбудеться загальноукраїнський страйк. Кажуть, ми знайдемо маєтки Тігіпка і Бойка і підемо туди розбивати намети та стукати касками", – зазначив депутат.
 
За його словами, у середу шахтарі знову підуть у Міністерство соцполітики, щоб "отримати відповідь від Тігіпка, оскільки вчора (у вівторок) він обмежився одними обіцянками".
 
Окрім того, в середу шахтарі планують зустрітися з міністром Бойком. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here