Home Політика Сергій Рижук відкрив газопровід та понтонний міст

Сергій Рижук відкрив газопровід та понтонний міст

126

31 жовтня голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук перебував з робочою поїздкою у Романівському районі. Цього дня громада Вільшанської сільської ради зібралася відзначити дві важливі події: підключення нового 1682-метрового газопроводу та відкриття понтонного мосту через річку Случ. 

Новий газопровід у Вільсі запалила його жителька-пенсіонерка зі своєю внучкою. Цій жінці голова облдержадміністрації пообіцяв проведення газу до її оселі за виділені з бюджету кошти.


Одночасно з відкриттям газопроводу у Вільшанській сільській раді святкували й відкриття понтонного мосту. Мешканці Вільхи та Малої Токарівки розповідають, що відсутність мосту була для них споконвічною проблемою.
Два села однієї сільської ради з’єднувала лише підвісна кладка, або ж, у крайніх випадках, доводилося діставатися з одного населеного пункту до іншого в об’їзд через Баранівку – 25 кілометрів. 


Сергій Рижук разом з головою райадміністрації, розрізавши стрічку, урочисто відкрили понтонний міст над Случчю. Міст скоротив відстань між селами до трьох кілометрів.

Управління у справах внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here