Home Політика Р.П.В. стане кращим меценатом Житомира

Р.П.В. стане кращим меценатом Житомира

115

Урочисто вручити відзнаку «Меценат Житомира» та диплом планують в Житомирі.

Про це йдеться в проекті рішення, яке сьогодні опублікував сайт міської ради.

«Нагородити відзнакою виконавчого комітету міської ради «Меценат Житомира» за 2011 рік Р.П.В. за активну благодійну діяльність, втілення соціальних проектів та пропагування здорового способу життя», – йдеться у проекті рішення.

Інформацію про особу, яка отримає нагороду і багато зробила для міста у міській раді відносять до інформації з обмеженим доступом.

Відзнакою виконкому міської ради «Меценат Житомира» нагороджуються особи – громадяни України та іноземних держав, які протягом року здійснили найбільший благодійний внесок у будь-який із основних напрямів благодійної діяльності, незалежно від форми.

В управлінні по зв’язках з громадськістю міської ради пояснюють, що не мають права вивішувати інформацію, яка стосується чиїхось прізвищ та адрес.

«У юридичному департаменті нам роз’яснили, що ми не маємо права викладати інформацію про конкретних людей. У друкованому вигляді наше управління отримує її у повному обсязі», – пояснює начальник управління по зв’язках з громадськістю Ольга Білобровець.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here