Home Влада Після травневих свят у Житомирську область на два дні приїдуть нардепи

Після травневих свят у Житомирську область на два дні приїдуть нардепи

178

13-14 травня в Житомирській області перебуватиме делегація народних депутатів – членів Комітету ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів. Очолює комітет депутатка Галина Третьякова, що стала відомою через скандал про "дітей низької якості".

Розпорядження про затвердження плану поїздки, а також кошторису, який витратять на перебування нардепів в області підписав 23 квітня голова облради Володимир Федоренко.

Відповідно до плану, 13 травня депутати покладуть квіти у Новограді-Волинському до Меморіалу загиблим учасникам АТО. Квіти облрада закупить за рахунок бюджету на 2 тис. грн.

Далі вони відвідають фабрику "LESYA", проведуть круглий стіл щодо зайнятості населення, оглянуть підприємство "Органік Мілк" та поселяться до готелю у м. Житомир.

Наступного дня 14 травня нардепи подивляться, як працює Житомирський міський центр зайнятості, в облраді зберуться на ще один круглий стіл, поспілкуються з пресою, відвідають "Рудь" та Музей космонавтики.

На прийом делегації нардепів витратять із бюджету 32 тис. грн, щоправда, це без витрат на готель (компенсації за проживання народні обранці отримують із державного бюджету).

По 10 тис. грн заплатять за перевезення та харчування делегації, у 3 тис. грн обійдеться вода, 3 тис. грн – друковані та канцтовари, на маски та дезінфектори витратять 4 тис. грн.

Довідково: у складі Комітету з питань соцполітики також депутати Михайло Цимбалюк, Вадим Струневич, Наталія Королевська, Микола Бабенко, Сергій Гривко, Олег Арсенюк, Анатолій Остапенко.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here