Home Політика Онлайн-сесія облради: депутати дистанційно виділили 17 млн грн на співфінансування ремонтів

Онлайн-сесія облради: депутати дистанційно виділили 17 млн грн на співфінансування ремонтів

387

Онлайн-сесія облради з розглядом лише одного питання щодо внесення змін до бюджету пройшла 16 березня. Участь у відеоконференції взяли 51 депутат.

Депутати проголосували дистанційно за виділення співфінансування з обласного бюджету та трансферту із бюджетів громад на реалізацію об’єктів ДФРР на загальну суму понад 17 млн грн.

Зокрема, через скорочення видатків з ДФРР на Житомирську область (до 186,6 млн грн у 2021 році) зменшилася і кількість об’єктів комунальної власності, які будуть реконструюватися (з 8 до 6).

Тому депутати перерозподілили 3,3 млн грн співфінансування, які мали піти на реконструкцію драмтеатру іт. І. Кочерги та обласного театру ляльок. Їх у 2021 році не реконструюватимуть.

На 60,9 тис. грн. зменшили співфінансування по музею Лесі Українки у м. Новоград-Волинському відповідно до зменшення залишкової вартості проєкту.

Натомість збільшити на 16,47 тис. грн. співфінансування робіт по Магістрату і на 808,889 тис. грн. – робіт з реконструкції Житомирського обласного онкологічного диспансеру.

Також на 6,4 млн грн збільшили суму співфінансування відділень Обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here