Home Політика Новий очільник Житомирської ОДА відвідав Ємільчинський район

Новий очільник Житомирської ОДА відвідав Ємільчинський район

127

 Голова Житомирської облдержадміністрації відвідує з робочими поїздками райони та громади області.


Так, у рамках робочої поїздки до Ємільчинського району 21 серпня голова ОДА Віталій Бунечко оглянув відновлений басейн «Юність» та ознайомився із роботою кількох підприємств.

«Як керівник ОДА продовжую знайомитись із жителями у районах Житомирщини, представниками бізнесу, оглядати виробництва. Для того, щоб особисто дізнатись про кожен район та громаду, перспективи їх розвитку, допомогти у вирішенні проблемних питань», – зазначив керівник області.

Під час поїздки Віталій Бунечко відвідав нещодавно відреконструйований плавальний басейн «Юність». Це один із спортивних об’єктів Житомирщини, який відновили за кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні із місцевим бюджетом.

Крім цього, голова ОДА оглянув будівництво нового зернового елеватора у смт Яблунець, виробництво компанії «Пеллет-енерго Ємільчине», яка є однією із найбільших виробників в Україні деревних паливних гранул споживчого призначення. Компанія є активним експортером продукції до країн Європейського Союзу: Італії, Греції, Австрії Німеччини, Словаччини, Польщі, Чехії, Румунії та інших.

Віталій Бунечко також зустрівся із представниками правоохоронних органів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here