Home Політика На вибори в Раду зайде більше валюти, ніж під Євро-2012

На вибори в Раду зайде більше валюти, ніж під Євро-2012

87
Іноземні інвестори готові вкласти в кілька разів більше коштів у парламентські вибори, ніж у Євро-2012.
 
До такого висновку дійшли учасники Banking congress in Ukraine, що пройшов 15 лютого в Києві, пише Українська правда з посиланням на Дело.
 
Під вибори в Україну зайде в 2-3 рази більше валюти, ніж під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу. І це навіть з урахуванням того, що найбільш сміливі очікування на Євро-2012 збудуться і в Україну вболівальники завезуть більше мільярда євро.
 
За словами Олега Устенка, виконавчого директора міжнародного фонду Блейзера, вибори залучать у країну близько $4,5 млрд., при цьому майже половину складуть іноземні інвестиції.
 
"На вибори іноземні інвестиції складуть біля $2 млрд.", — говорить він. За його словами, інформаційна підтримка одного кандидата обійдеться мінімум у $4 млн.

Олександр Охрименко, президент Українського аналітичного центру, також вважає, що вибори залучать більше іноземного капіталу, ніж чемпіонат Європи з футболу, але його прогнози дещо відрізняються від оцінок Устенка. "Інвестиції у валюті на вибори складуть не менш $3 млрд.", — стверджує експерт. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here