Home Політика На вертоліт та житло Януковича витратять ще 150 млн.

На вертоліт та житло Януковича витратять ще 150 млн.

162

 Державне управління справами витратить 152,30 мільйони гривень на реконструкцію державних резиденцій в Криму та будівництво двох гелікоптерних майданчиків.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Міністерство економічного розвитку 6 липня погодило Головному управлінню санаторно-курортних закладів в АР Крим Держуправління справами відповідну закупівлю будівельних послуг у установи "28 управління начальника робіт" Міністерства оборони.

Реконструкція будівель державної резиденції №3 та будівництво гелікоптерного майданчика в смт.Масандра коштуватиме 41,20 млн грн.

Реконструкція і капітальний ремонт будівель, споруд та інженерних мереж державних дач №9, 10 та будівництво гелікоптерного майданчика в смт.Форос коштуватиме 64,50 млн грн.

Також в смт. Форос буде проведено реконструкцію будівель державних резиденцій № 6 і 8 за 46,60 млн грн.

Всі роботи мають бути виконані з червня по грудень 2011 року.

В обґрунтуванні закупівлі, проведеній по неконкурентній процедурі "у одного учасника", вибір кримського підприємства Міноборони у якості виконавця пояснюється його територіальною близькістю до об’єктів будівництва і їх "режимністю". Необхідність виконання цих робіт не пояснюється жодним чином.

Нагадаємо, зараз триває будівництво гелікоптер них майданчиків впоряд з Верховною Радою в Києві та поряд з музеєм Тараса Шевченко під Каневом.

Українська правда

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here