Home Політика На честь Табачника під вікнами Януковича влаштували ”обжиралівку”

На честь Табачника під вікнами Януковича влаштували \”обжиралівку\”

106

На знак протесту проти перебування Дмитра Табачника на посаді міністра освіти, мистецьке об’єднання "Братство святого Луки" провело у Києві акцію із поглинання шкідливої їжі.

На акції протесту, яка відбувалася під стінами Адміністрації президента, було з’їдено: каструля макаронних виробів, багатих крохмалем; 2 кг салату "Олів’є" з ненатурального майонезу та ковбаси; одна насичена канцерогенами та холестерином курка-гріль; 3 л соку зі штучними барвниками; 5-кілограмовий жирний торт "Табачник".
 
"Спершу це мало бути голодування, проте ми розуміємо, що старі методи боротьби виявились неефективними, й тому вирішили їх істотно вдосконалити", – прокоментували свій захід організатори.
 
Серед його учасників була і студентка Києво-Могилянської академії, яка вдарила міністра Табачника букетом квітів – Дар’я Степаненко.
 
Крім того, у наслідок поїдання шкідливої їжі активісти викликали швидку. Лікарі обстежили одного з учасників акції – Мар’яна Ощановського.
 
"Наразі його життю вже нічого не загрожує, проте потрібне диспансерне лікування. Як і стверджували дієтологи, обжиралівка несе значно більшу загрозу для життя, ніж голодування", – заявили у "Братстві св.Луки" і додали, посилаючись на висновок лікарів, що саме торт "Табачник", "схожий на міністра як формою, так і шкідливим вмістом", остаточно підірвав травну систему хворого.
 
Наразі, за словами активістів, триває збір коштів на наступні "обжиралівки"
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here