Home Політика Людмила Янукович образилася на журналістів за годинник і вінок

Людмила Янукович образилася на журналістів за годинник і вінок

224

Дружина президента Віктора Януковича Людмила обурена публікаціями в пресі про її машини і дорогі годинники.

Про це вона сказала в інтерв’ю "Комсомольской правде в Украине", коментуючи опубліковані в ЗМІ фотографії її швейцарського годинника "Breguet" за 30 тисяч доларів.
 
"Я дуже засмучуюсь, коли про себе читаю в пресі. Постійно тільки й обговорень, у що була одягнена, на якій машині приїхала, який годинник на мені, скільки коштує. Навіщо придумувати, лити бруд? Хочете знати правду, підійдіть і запитайте", – сказала вона.
 
Як відомо, раніше газета Сегодня писала, що її кореспонденти намагалися поговорити з Людмилою Янукович в театрі, проте її охорона не дозволила цього зробити, а також змусила видалити всі фотографії першої леді.
В інтерв’ю Людмила Янукович також прокоментувала конфуз, який стався з її чоловіком під час покладання вінка до могили Невідомого солдата.
 
"Кругом багато недоброзичливців. Пам’ятаєте, коли на могилі Невідомого солдата був сильний вітер, який перекинув вінок. Як же потім цю новину смакували, перемивали кістки, зловтішалися. Але ж усі під одним сонцем ходимо, хіба з іншими цього не могло статися?", – обурилася вона.
 
Дружина Януковича також розповіла, що займається благодійністю і витрачає на ці цілі гроші своїх синів.
"Я рада, що мої сини виросли чуйними. Адже ті гроші, які я відправляю людям, – це кошти моїх синів. Вони знають історію кожної людини, якій ми допомагаємо", – сказала вона.
 
Водночас, за словами Людмили Януковича, у неї немає благодійного фонду, "і ніколи не було".
"А що стосується фонду – мені простіше людям допомогти напряму. Фондом же треба займатися, як організацією, а я нічого не розумію у веденні справ, бухгалтерії. Навіть створити фонд – ціла справа. За всіма цими папірцями допомога людям відходить на другий план", – сказала вона.
 
За словами Людмили Янукович, до неї по допомогу звертаються "багато людей".
"Поштова скринька завжди повна, практично від усіх – прохання про допомогу. Я сама відповідаю на всі листи – можу сидіти і писати всю ніч. Якщо є телефони – дзвоню, розмовляю з людьми. Для них це дуже важливо. Пишуть на домашню адресу, а іноді просто: "Донецьк. Першій леді України". Листоноші вже знають, листи завжди доходять", – розповіла вона.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here