Home Політика Кабмін не погодив призначення двох голів РДА на Житомирщині

Кабмін не погодив призначення двох голів РДА на Житомирщині

187

Кабмін України не погодив призначення двох голів – Черняхівської та Брусилівської РДА.

Відповідне рішення прийняв Уряд 06 листопада.

На ці посади губернатор Житомирщини рекомендував Людмилу Заворотнюк (на Черняхівську РДА) та Віктора Шкуратівського (на Брусилівську РДА) після того, як вони пройшли співбесіди.

Про представницю старої-нової влади Людмилу Заворотнюк "Перший Житомирський" вже писав. Віктор Шкуратівський працює заступником Брусилівського селищного голови. У 2010 році він від Партії регіонів балотувався до обласної ради, проте не пройшов.

Раніше голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко говорив, що "Житомирщина може стати першою областю, де разом із командою Президента одночасно запрацюють голови усіх райдержадміністрацій". Проте станом на 7 листопада на Житомирщині не призначили жодного голови РДА, тоді як 05 листопада президент підприсав низку розпоряджень про призначення голів РДА у Миколаївській області, а 6 листопада Уряд пакетно погодив призначення керівників районів по інших областях.

Нагадаємо, Баранівську РДА може очолити земельний магнат, Олевську – колишній чиновник, Романівську – перший заступник голови РДА від "старої" влади, а Коростишівську РДА – БЮТівець, заступник міського голови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here