Home Політика Ігор Гундич представив нового голову Любарської РДА

Ігор Гундич представив нового голову Любарської РДА

182

Любарський район має нового керівника – Костянтина Чернецького.

Представив голову РДА сьогодні, 26 вересня, голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Завершуємо оновлювати команду голів РДА. Сьогодні представив активу громади Любарського району нового керівника РДА – Костянтина Чернецького. Саме він має виводити район із "золотої середини" в лідери. Адже має всі шанси – тут популярні програми, які ми ініціювали і які необхідні для розвитку сіл та громади. Поставив задачу голові РДА вже готувати проекти на наступний рік, які можуть стати "символами змін" розвитку району і отримати фінансування з ДФРР», – наголосив Ігор Гундич.

Керівник області відзначив, що на Любарщині знають і активно користуються обласними програмами, серед яких найпопулярніша – програма компенсації вартості доїльних апаратів. Із компенсованих 590 по області 200 апаратів припадає тільки на Любарський район, це – 33%.

Програмою «Власний дім», яка передбачає пільгове кредитування на будівництво та придбання житла, у районі за останні 3 роки скористалися 10 родин.

Також у Любарі цьогоріч пішла програма компенсації вартості сонячних електростанцій. У районі встановлені найпотужніші 2 сонячні електростанції – по 30кВт.

«Приємно, коли програми, які ми ініціювали, приносять користь людям. Сьогодні під час робочої поїздки я обов’язково відвідаю 3 родини, аби переконатися особисто, чи працюють наші ініціативи», – додав Ігор Гундич.

Довідково:

Чернецький Костянтин Борисович – народився 29.03.1957 р. у с. Стрижівка Любарського району.

У 2000 р. закінчив Харківську державну академію міського господарства за спеціальністю «Економіка підприємства», має кваліфікацію «інженер-економіст».

У 2006 році отримав почесне звання «Заслужений енергетик України».

З 1978 року до 1990 року працював інженером-диспетчером, старшим інженером-диспетчером, диспетчером, головним інженером Любарського РЕС.

З 1990 року до 2017 року був керівником Любарського РЕС (згодом РЕМ).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here