Home Політика Голова облради почав обіцяти перші дедлайни: 20 травня буде міст

Голова облради почав обіцяти перші дедлайни: 20 травня буде міст

216

20 травня – кінцевий термін, коли має бути завершений капремонт мосту через річку Случ у с. Чижівка, а також об’їзна дорога Чижівка – Новоград-Волинський.

Такий дедлайн поставив голова облради Володимир Федоренко підрядникам під час наради:

«Міст буде стояти в травні. Я повністю беру це питання на контроль і публічно даю гарантії, що роботи завершаться вчасно. Обласна рада на боці громади. Ми будемо всіляко сприяти, щоб був знайдений оптимальний і відносно швидкий варіант ремонту дороги».

Представники компанії «МАСТ-БУД СП. 30.0», яка виграла тендер на проведення капітального ремонту, розповіли про скорочення фінансування з 22 млн до 17 млн гривень.

«Будівельні роботи на об’єкті були припинені 20 грудня, до цього часу були змонтовані балки, виконано комплекс робіт по посиленню опор. Роботи йшли за графіком. Завершити ремонт мосту маємо у другій декаді травня, всі матеріали вже закуплені», – зазначив керівник підрядної організації Петро Сімашко.

За інформацією підрядника, відновити роботи компанія готова з 1 лютого за умови, що відновиться фінансування. Представники Служби автомобільних доріг у Житомирській області зазначили, що постанова Кабміну про дофінансування ремонту мосту має бути підписана в перших числах лютого. У цьому Службу запевнили в Укравтодорі. У такому випадку підрядник обіцяє, що об’єкт буде зданий до 20 травня. Благоустрій територій компанія зможе виконувати після відновлення руху.

Нагадаємо, ремонту мосту розпочався у липні 2020 року. У листопаді САД звітавала, що ремонт завершать до кінця 2021 року.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here