Home Політика «Гарячі лінії» управлінь Житомирської обладміністрації

«Гарячі лінії» управлінь Житомирської обладміністрації

170

У головному управлінні агропромислового розвитку облдержадміністрації працює постійна телефонна „гаряча лінія” щодо випадків корупційних і злочинних проявів працівниками головного управління агропромислового розвитку. Тел. 47-47-50.

Вже третій рік поспіль діє телефон „гарячої лінії” в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації. За тел. 37-27-61, 22-66-40 жителі області можуть звернутися з питань радіологічного захисту та екологічного оздоровлення території, що зазнала радіоактивного забруднення, комплексного медико-санітарного забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та з питань переселення громадян з територій, які зазнали радіоактивного забруднення.

Головне управління економіки облдержадміністрації повідомляє, що 9 вересня з 9.00 до 13.00 працюватиме „гаряча лінія” за тел. 47-38-83. З актуальних питань діяльності управління консультуватимуть його начальник Зінаїда Янченко та заступник начальника Володимир Макаренко.

Заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Василь Павлюк 6 вересня з 10.00 до 11.00 проведе „гарячу лінію” за тел. 24-08-48.

У перший та третій вівторок вересня з 9.00 до 13.00 за тел. 47-44-36 працюватиме „пряма телефонна лінія” головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. З питань реалізації державної політики стосовно сім’ї та молоді, в галузі фізичної культури та спорту консультуватиме начальник управління Раїса Гула.

У другу та четверту середу місяця з 9.00 до 13.00 за тел. 47-44-25 запитання можна поставити заступнику начальника управління Віктору Коржу.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here