Home Політика ФОК, два спортивні майданчики, утеплену поліклініку матиме Овруцька ОТГ

ФОК, два спортивні майданчики, утеплену поліклініку матиме Овруцька ОТГ

145

 Житомирщина в числі передових областей, які активно впроваджують ініційовану Президентом України головну реформу – децентралізацію. Наразі в області вже створено 45 об’єднаних територіальних громад. Процес об’єднання ще триває, і в майбутньому будуть створені нові ОТГ.

 

Так діючі ОТГ Житомирщини вже мають позитивний досвід, коли вони на місцях вирішують нагальні проблеми за підтримки державної та обласної влади.

 

Гарним прикладом господарювання на місцях є Овруцька міська територіальна громада, яка функціонує менше року (з жовтня 2017 року). Хоча датою створення вважається 13 квітня 2017 року, проте повноцінно діяти почали лише після обрання голови ОТГ.

 

Наразі в Овруцькій міській ОТГ проводяться будівельні та ремонтні роботи на декількох об’єктах одразу. За словами начальника відділу економічного розвитку Овруцької міської ради Оксани Левківської, на території Овруцької ОТГ тривають роботи з переобладнання котельні під фізкультурно-оздоровчий комплекс. Реконструкція відбувається за кошти Державного фонду регіонального розвитку. У планах – здати об’єкт до кінця року. Також будують два спортивних майданчики зі штучним покриттям, які мають бути завершені до серпня 2018 року.

 

Крім об’єктів спортивної сфери в ОТГ дбають про заклади охорони здоров’я. Так проводяться роботи з утеплення фасаду приміщення поліклініки Овруцької центральної лікарні.

 

Минулого року відкрили новий спортивний майданчик, який цього року ще модернізовували і облаштовували новими спортивними зонами.

 

Довідково: Населення Овруцької міської ОТГ складає більше 41 тисячі людей. До складу ОТГ входять: Овруч, Велика Фосня, Велика Хайча, Велика Чернігівка, Гошів, Заріччя, Кирдани, Невгоди, Норинськ, ПОкалів, Підруддя, Піщаниця, Раківщина, Хлупляни, Черепин, Шоломки.

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here