Home Політика Депутати міської ради передали лікарям швидкої костюми та маски

Депутати міської ради передали лікарям швидкої костюми та маски

167

Депутати Житомирської міської ради передали Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф засоби індивідуального захисту.

Захисні костюми та маски для медичної установи привезли депутати Юрій Мойсеєв та Олександр Ракович, йдеться у повідомленні на сайті Житомирської міської ради.

«Працівники швидкої допомоги є першими, хто контактує з людьми, у яких є підозра на COVID – 19. Наша допомога і підтримка необхідна їм першочергово. Депутати Житомирської міської ради сьогодні не тільки передають працівникам швидкої засоби захисту, а й надали картки для проїзду у міському громадському транспорті. Забезпечення належних умов для роботи медичних працівників сьогодні – це наша безпека та здоров’я завтра», – зазначив Юрій Мойсеєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині 6000 китайських масок роздадуть правоохоронцям

«Просимо усіх дотримуватися правил самоізоляції та карантину,- наголосила в.о. директора КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради Світлана Мошківська. Залишаючись вдома, ви зупиняєте розповсюдження вірусу. Якщо відчуваєте симптоми – телефонуйте 103, викликайте бригаду екстреної медичної допомоги. Лікарі готові надавати допомогу. Дякую міській владі за підтримку, лише об’єднавши наші зусилля ми переможемо вірус».

Також медичному персоналу були надані транспортні картки, завдяки яким працівники швидкої зможуть користуватися міським громадським транспортом.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here