Home Політика Через півметрові ями на дорозі у Новоград-Волинському районі встановлять цілодобовий пост

Через півметрові ями на дорозі у Новоград-Волинському районі встановлять цілодобовий пост

272

Цілодобовий пост Нацполіції не пропускатиме великогабаритний транспорт на дорозі Васьковичі-Шепетівка (через с. Чижівка). Транспорт комунальних та державних підприємств завертатимуть по об’їзній у 3 км

Так вирішили у владі області під час наради щодо ситуації, яка склалась з дорогою у с. Чижівка та ремонтом мосту через річку Случ.

Проблема у тому, що ремонт мосту через річку Случ ще триває, тому весь габаритний транспорт рухається через с. Чижівка, через що утворилися величезні ями понад півметра заввишки. Тепер 35% Новоград-Волинського району не можуть потрапити в адміністративний центр.

Як зазначив голова обласної ради Володимир Федоренко, у Києві він особисто спілкувався з Головою Державного агентства автомобільних доріг України Олександром Кубраковим, який запевнив, що проблему із затримкою фінансування вирішено.

Представник підрядної організації розповів, що роботи на мосту із 22 лютого відновлено. Транспорт через міст у селі Чижівка обіцяють пустити вже у травні, а у червні – завершити косметичний ремонт та здати об’єкт в експлуатацію.

Втім саме ці три місяці стануть для і так вже зруйнованої дороги громади фатальними, зазначив голова облради.

«Наразі не має сенсу з’ясовувати, чому при розробці проєкту капремонту об’їзну дорогу передбачили відстанню у понад 100 км. Звичайно, весь транзитний транспорт поїхав через село, адже на іншій об’їзній у 3 км встановлені відповідні обмежувальні знаки. Ситуація нестандартна і рішення має бути відповідне», – сказав Володимир Федоренко.

Наразі запропоноване вирішення проблеми на узгодженні в Нацполіції Житомирщини.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here