Home Політика Через пилові ”лавини” та гнилий міст жителі села під Житомиром не можуть...

Через пилові \”лавини\” та гнилий міст жителі села під Житомиром не можуть доїхати додому

195

Дістатися до с. Барашівка, що в декількох кілометрах від Житомира, для місцевих жителів ще той квест. Перед людьми постає вибір – або добиратися до аварійного гнилого мосту і йти 4 км пішки, або їхати в пиловій лавини з "нульовою" видимістю через вул. Соснову.

Про це "Першому" повідомили читачі, які неодноразово зверталися до влади, проте реакції і рішень проблеми досі немає.

"Пишу Вам від безвихідної ситуації, хочу розповісти та показати як страждають люди від пилу та бездіяльності влади навіть з прийняттям децентралізації! До села Барашівка підходить дві дороги, одна дорога прямує з с. Іванівка з траси М21, друга з – м. Житомира з вул. Соснової.

З с.Іванівки їздять тільки легкові автомобілі, так як в центрі с. Барашівка дерев’яний міст з гнилих дощок, по яких навіть страшно йти пішки. Маршрутне таксі також зупиняється біля мосту (це кінцева зупинка) із-за аварійного мосту і люди змушені йти ще до 4 км пішки щоб добратися додому. Страждають люди від пилу і бездіяльності влади", – поділився інформацією читач.

Не краща ситуація і з іншим варіантом доїзду до села – через вул. Соснову. При проїзді декількох авто там з’являються пилові стовпи, крізь які видимість просто відсутня. На щебеневому покритті автівки заносить на поворотах.

"Пішоходи та велосипедисти страждають від ударів каменів від коліс проїжджаючих авто та від пилу з коліс авто, дихати нестерпно, як в сніговій лавині, а тут в пиловій лавині. Через такий стан дороги до перевізники не хочуть пускати нормальні автобуси (їздять зломки), та скорочують кількість рейсів на день", – розповідає місцевий житель.

За словами чоловіка, жителі села неодноразово зверталися до різних гілок влади, проте знайти кошти на асфальтування 3 км дороги ніхто не береться. Тим часом на дорозі постійно трапляються ДТП.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here