Home Політика БЮТ заявляє, що на суді Тимошенко готуються провокації

БЮТ заявляє, що на суді Тимошенко готуються провокації

120

На одне із наступних судових засідань у справі екс-прем’єр Юлії Тимошенко влада планує провокації з тим, щоб видалити із зали усіх депутатів від опозиції. Таку думку висловив депутат Юрій Гримчака.

"За тими даними, які ми на сьогодні маємо, отими молодиками в чорних футболках, які бігають біля суду, планується провокація. Перед ними поставлене завдання почати бійку з депутатами від опозиції або в залі суду, або на вулиці", – заявив Гримчак.

"За задумом провокаторів, після бійки в лікарню має бути доставлено кілька хлопців із начебто тяжкими побоями, і це буде використано судом як привід не допускати депутатів від БЮТ та інших опозиційних партій до зали суду", – сказав Гримчак.

За словами депутата, групою провокаторів у чорних футболках керує влада, а до зали суду їх пропускає міліція за особистою вказівкою одного із заступників міністра внутрішніх справ.

Гримчак також нагадав, що саме цих людей заводили в залу засідань Печерського райсуду вночі, коли суд був зачинений.

"Ми закликаємо молодих людей не дозволити використати себе у провокаціях, не робити беззаконня, оскільки за подібні дії наступає відповідальність. Влада ж зі свого боку вас використає і забуде", – зазначив депутат.

"Сподіваємось, оприлюднення інформація про намір спровокувати бійку із народними депутатами зупинить цей запланований злочин. Хочу наголосити, використовувати молодих хлопців, як гарматне м’ясо, – цинічно і неприпустимо. Такий крок лише ще більше дискредитує владу, суд і загалом країну", – наголосив депутат.

За матеріалами: Українська правда.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here