Home Політика Бунечко пообіцяв активістам зняти турнікет в Житомирській ОДА після карантину

Бунечко пообіцяв активістам зняти турнікет в Житомирській ОДА після карантину

225

Активісти показали нові встановлені турнікети в Житомирській ОДА.

За словами Михайла Сліпченка, встановлення обмежень у пересуванні органами влади – це повернення у часи керування Партії регіонів та Януковича.

Відео у мережі Facebook виклав Олег Піонтківський.

«Зайшовши у Житомирську облраду та ОДА ми бачимо повернення у часи Рижука (Сергій Рижук голова Житомирської ОДА 2010-2014 рр. Партія Регіонів –ред.) Тоді у облраді теж знаходився турнікет. Тут обмежуються конституційні права громадян і жодного розпорядження про встановлення цього турнікету немає», – сказав у відео Михайло Сліпченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Житомирській ОДА демонтували турнікети на першому поверсі. ФОТО

До активістів вийшов голова ОДА Віталій Бунечко та пояснив встановлення турнікету обмеженням відвідин приміщення через карантин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У міській раді встановили турнікети: до Дебоя не пройти?

«Коли знімуться останні карантинні заходи, турнікет демонтують. Вчора у нас 34 людини захворіло в області. Якщо виявлять таку кількість хворих впродовж декількох днів, ми повернемося назад у карантин. Надіюсь, що до сесії ми виберемося з карантину і заберемо цей турнікет», – пояснив активістам голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.   

Нагадаємо, що вперше в органах влади турнікет з’явився у Житомирській міській раді у 2012 році. Цього ж року турнікет встановили і в Житомирській ОДА. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here