Home Політика Бунечко назвав ремонт Київської болем і пообіцяв виправити

Бунечко назвав ремонт Київської болем і пообіцяв виправити

283

Вулицю Київську у Житомирі після капітального ремонту водії часто порівнюють із пральною дошкою. Голова Житомирської ОДА (департамент ОДА є замовником робіт, – ред.) Бунечко називає вул. Київську болем та обіцяє виправлення недоліків.

Про це він заявив під час підсумкової пресконференції 22 грудня:

"Вулиця Київська – це біль. Це підрядна організація. Будуть виправлять, однозначно. Чуємо про це безкінечно, тому – до кінця року не готовий сказати – але роботи виправлять будуть.

Виправляємо недоліки і в Новограді. Я дуже чутливо реагую на всі ці моменти. Мені це неприємно. А вулиця Київська – це взагалі центр міста Житомира. Я вважаю, що це неприпустимо, тому ми будемо виправляти".

Нагадаємо, для проведення ремонту частини дороги від майдану Соборного до Небесної Сотні Житомирська ОДА обрала найдорожчу пропозицію – 21,6 млн грн від ТОВ "Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління". Станом на 23 грудня більшу частину  суми – 17,5 млн грн – департамент регіонального розвитку облдержадміністрації вже профінансував.

Ремонт вул. Київської відсутній у переліку робіт з реконструкції та капітального ремонту, які планують прийняти на баланс міста на засіданні виконкому.

Читайте також: Понад півмільярда на ремонт доріг в області отримає одна фірма.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here