Home Політика Безкоштовне проживання та харчування – влада показала санаторій, в якому приймають на...

Безкоштовне проживання та харчування – влада показала санаторій, в якому приймають на обсервацію

202

Обласний санаторій "Лісова казка" приймає громадян на обсервацію. Тут можуть селять тих, хто повертається із-за кордону або були в контакті з хворими на коронавірус.

Житомирська обласна рада звітує про готовність закладу приймати людей.

"У закладі підготовлено 75 ліжок, створені всі умови для комфортного перебування, проживання та харчування – безкоштовне", – повідомляють в облраді.

Заклад закупив майже на 300 тисяч гривень засобів індивідуального захисту та антисептиків.

Станом на 2 квітня тут вже на обсервації перебувають дві людини, які повернулись з Італії та Іспанії. Як повідомила лікарка Тетяна Литвиненко, обидва вони у задовільному стані та не потребують медичної допомоги.

«Ці дві людини виявили самі бажання залишитись у санаторії, так як у них вдома немає умов для самоізоляції», – пояснила Тетяна Литвиненко, яка особисто проводила первинний огляд обох пацієнтів та вже два тижні цілодобово перебуває в санаторії.

Корпус, у якому знаходяться пацієнти на карантині, охороняє наряд поліції.

За умови, якщо у пацієнтів на чотирнадцятий день карантину не буде температури, їх випишуть та нададуть відповідну довідку.

Нагадаємо, що відмова від карантину тягне за собою відповідальність і накладання штрафу у розмірі від 17 тис. грн до 34 тис. грн.

03

03

03

03

03

03

03

03

03

03

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here