Home Політика Без послаблення карантину: у Житомирі ресторани не прийматимуть відвідувачів

Без послаблення карантину: у Житомирі ресторани не прийматимуть відвідувачів

234

У Житомирі не діятимуть послаблення, що планувалися урядом із 5 червня.

Тобто у місті ресторани не прийматимуть відвідувачів усередині приміщення, не працюватимуть готелі, не дозволена діяльність закладів культури, у тому числі культурних заходів, крім дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Таке рішення прийняли обласна та міська комісії з питань ТЕБ і НС через велику кількість та динаміку захворюваності COVID-19, – інформує мерія:

"У разі стабілізації епідемічної ситуації на території громади та її відповідності ознакам для послаблення протиепідемічних заходів комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій проведе позачергове засідання для прийняття рішення про послаблення заходів, виходячи з результатів оцінки поточної ситуації на території громади".

Тобто, на території Житомирської міської ОТГ діють обмеження, що були прийняті на позачерговому засіданні виконавчого комітету крім тих, мали вступити в дію з 10 червня.

Нагадаємо, уряд дозволив областям, де збільшується динаміка з захворюваності на коронавірус упродовж 3 діб поспіль, не послаблювати карантин.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here