Home Політика Бажаючі можуть придбати квартиру у сучасному житловому будинку Житомира на 30% дешевше

Бажаючі можуть придбати квартиру у сучасному житловому будинку Житомира на 30% дешевше

213

У рамках виконання Державної цільової соціально-економічної програми будівництва (придбання) доступного житла на 2010-2017 роки («Доступне житло») громадянам пропонується придбати квартири у цьому будинку. Громадяни, які бажають взяти участь у цій програмі, мають бути зареєстровані на квартирному обліку в органах місцевого самоврядування як такі, що потребують поліпшення житлових умов.

Програма передбачає компенсацію громадянину державної субсидії у розмірі 30% від нормативної вартості житла, 70% вартості житла громадянин повинен сплатити самостійно. Також у рамках програми громадянин може отримати кредит у розмірі до 50% вартості житла в «Ощадбанку» під 16% річних. Орієнтовна вартість 1 кв. м житла складає 5900 грн., з урахуванням пільги – 4200-4300 грн. З усіма питаннями щодо участі у програмі «Доступне житло» можна звертатись у Житомирське регіональне управління державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву (вул. Черняховського, 12-а, тел. 42-25-12).

Перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко під час наради на будівництві зазначив, що в області цього року планується ввести в дію 210-240 тис. кв. м житла. Будується 12 багатоверхівок.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here