Home Політика Активісти закликають сказати Януковичу через YouТube: ”Вас звільнено!”

Активісти закликають сказати Януковичу через YouТube: \”Вас звільнено!\”

269
За ініціативи громадянського руху "Спільна Справа" та низки делегатів Народної Ради 11 листопада в Україні розпочинається перший у світі політичний відеореферендум.
 
Його мета – припинення повноважень президента Віктора Януковича та Верховної Ради VI скликання, повідомляє прес-служба "Спільної справи".
 
Для того, щоб узяти участь у референдумі достатньо записати відеозвернення до президента і парламенту, в якому необхідно пояснити своє небажання й надалі терпіти їхнє перебування при владі. Текст звернення довільний, проте закінчуватись звернення має однаково: "Вас звільнено! Забирайтесь геть!".
 
Після цього відеозапис розміщується в YouТube з поміткою "відеореферендум".
 
До такого кроку ініціатори змушені були вдатись після блокування владою всіх спроб громадян провести референдум з припинення повноважень президента і парламенту у традиційний спосіб, пояснюють у прес-службі.

Ініціатори планують зібрати три мільйони звернень з тим, щоб продемонструвати світові реальний рівень незгоди українців з правлінням режиму Януковича.
 
"Спільна Справа" наголошує, що такий відеореферендум матиме не лише суспільні, але й правові наслідки, оскільки відповідно до ст.69 Конституції України народне волевиявлення реалізується не лише через вибори та референдуми, а й через інші форми безпосередньої демократії

Gazeta.ua 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here