Home Події Житомирський поліцейський виграв Всеукраїнські змагання правоохоронців з гирьового спорту

Житомирський поліцейський виграв Всеукраїнські змагання правоохоронців з гирьового спорту

179

 Упродовж 30-31 жовтня у Львові проходили змагання з гирьового спорту серед збірних команд підрозділів Національної поліції з усієї України. Інструктор з особистої безпеки ГУНП Житомирщини Євгеній Колесник здобув 1 місце у своїй категорії.

Участь у змаганнях взяли 132 спортсмени у складі 27 команд, що виступали за підрозділи Національної поліції областей та столиці України. Правоохоронці показували свої сили у двох вправах: поштовх і ривок.

Команду Житомирщини представили п’ятеро найсильніших поліцейських області: інструктор з особистої безпеки ГУНП Житомирщини капрал Колесник Євгеній, поліцейський роти патрульної поліції з охорони зони радіоактивного забруднення Коростенського відділу капрал Хомутовський Володимир, поліцейський сектору реагування патрульної поліції Попільнянського відділення сержант Сачук Роман, інспектор відділу професійного навчання ГУНП лейтенант Піголь Ярослав та слідчий Хорошівського відділення поліції лейтенант Убогов Антон.

За результатами змагань перше, друге та третє місце посіли збірні команди Харківської, Миколаївської області та Департаменту патрульної поліції відповідно.

У особистому ж заліку працівник главку Житомирщини Євгеній Колесник здобув 1 місце у ваговій категорії до 85 кг. У поштовху двох гирь по 24 кг він виконав аж 140 підйомів і 203 – у ривку однієї гирі!
–    Я приємно вражений і радий, що такий вид спорту популяризується серед поліцейських. Вдячний організаторам за проведення цих змагань на такому високому рівні. Попри конкуренцію у 30 учасників перемога у категорії все ж за поліцією Житомирщини! – коментує Євгеній Колесник.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here