Home Події Житомирське ”Полісся” зазнало поразки у матчі з хмельничанами

Житомирське \”Полісся\” зазнало поразки у матчі з хмельничанами

104

У суботу, 6 жовтня, футбольний клуб «Полісся» на виїзді зустрівся з хмельницьким «Поділлям» .

У 12-му турі Другої ліги «жовто-зелені» поступилися хмельничанам з рахунком 2:0. Про це інформують на сайті житомирського клубу.

Перший тайм команди розпочали на зустрічних курсах і обмінювалися позиційними атаками на ворота, без небезпечних моментів. Натомість вболівальники побачили багато боротьби у центрі поля та на флангах.

Першими рахунок у матчі відкрили господарі на 34-й хвилині матчу. Після флангової передачі Каверіна Бабак зумів на швидкості як слід прийняти м’яч і відправити його у сітку воріт Олега Мозіля.Початок другого тайму «Полісся» розпочало з активного пресингу і вже на 46-й хвилині Суханов мав можливість зрівняти рахунок. Після скидки у штрафну удар Сергія парирував голкіпер «подолян».

На 50-й хвилині матчу Алішер Якубов збільшив розрив у рахунку. Після скидки Каверіна Якубов відправив м’яч у пусті ворота гостей – 2:0.

На 71-й хвилині господарі поля мали можливість збільшити розрив у рахунку. Бабак виходив на побачення з голкіпером житомирян, але останній з легкістю парирував цей удар. Гладкий на 90-й хвилині також небезпечним ударом атакував ворота, але, знову, Олег Мозіль врятував свою команду, переправивши м’яч на кутовий.

У другому таймі атаки житомирян будувалися переважно через Ярослава Захаревича, тобто, правим флангом. Значно посилили гості пресинг після вилучення Суханова, але не вдалося забити щоб, принаймні, скоротити розрив у рахунку і фінальний свисток арбітра зафіксував вольову перемогу господарів – 2:0.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here