Home Події Житомир зустрічатиме учасників Всеукраїнської естафети

Житомир зустрічатиме учасників Всеукраїнської естафети

336

На честь Дня фізичної культури та спорту, з 2 по 10 вересня 2011 року, пройде VІІ  Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!». Вона охопить всі регіони України та пройде за трьома маршрутами одночасно. До Житомира учасники велоестафети прибудуть 8 вересня о 18.00. Біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбудеться урочиста зустріч спортсменів з громадськістю, керівництвом міста та області, представниками ЗМІ. 

Загальний кілометраж маршруту – 5000 км. На останньому етапі кількість учасників складе 350 чоловік. 

Команди пронесуть по території України прапор своєї області і встановлять його в м. Києві 10 вересня під час урочистого фінішу, в День фізичної культури та спорту.
 
Як повідомляє управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації, велоестафета складається з трьох маршрутів:
 
І. Західний маршрут (1870 км): старт одночасно з міст Хмельницького, Тернополя та Вінниці через міста Чернівці, Івано-Франківськ, Ужгород, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Київ.
 
ІІ. Південний маршрут (1515 км): старт з м. Севастополя через міста Сімферополь, Херсон, Миколаїв, Одесу, Кіровоград, Черкаси, Білу Церкву, Київ.
 
ІІІ. Східний маршрут (1633 км): старт з м. Луганська через міста Донецьк, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Полтаву, Харків, Суми, Чернігів, Київ.
 
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here