Home Події Житомир шукає юних футболістів: із 15 серпня набір до школи ”Полісся”

Житомир шукає юних футболістів: із 15 серпня набір до школи \”Полісся\”

500

Із 15 серпня стартує набір юних футболістів та футболісток до спеціалізованої дитячо-юнацької спортшколи  олімпійського резерву з футболу "Полісся".

Про це повідомили в міській раді:

"З 15 серпня 2020 здійснюватиметься набір юнаків 2014 року народження та добір у групи юнаків 2013 року народження і старших вікових груп. З 15 серпня також здійснюватиметься набір у нову групу дівчат – 2008-2010 років народження".

Зарахування дітей до СДЮСШОР відбувається на підставі заяви батьків. Для цього необхідно з’явитися до адміністрації школи за адресою: вул. Князів Острозьких, 79а. Жодні договори чи угоди при зарахуванні до школи НЕ укладаються.

Навчання є безкоштовним для мешканців Житомирської міської ОТГ.

Практично усі заняття відбуваються на стадіоні «Спартак Арена» і лише в окремих випадках можуть проходити за місцем проживання на майданчиках зі штучним покриттям, які знаходяться на балансі СДЮСШОР.

В управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради акцентують увагу батьків дітей: у Житомирі в останні роки створено ряд громадських організацій та товариств, діяльність яких пов’язана з розвитком дитячого футболу.

Батьків просять бути уважними до організацій, в назві яких звучать слова «Полісся», «ДЮСШ», та звертати увагу на насторожливі моменти, а саме:

Пропозиція підписати якусь угоду;

Фіксована абонентська плата;

Реєстрація дітей не на території адміністрації школи;

Проведення занять не на стадіоні «Спартак Арена».

На сьогодні в умовах адаптивного карантину в СДЮСШОР з футболу «Полісся» проводяться тренування на свіжому повітрі з обов’язковим температурним скринінгом перед заняттями та дотриманням протиепідемічних заходів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here