Home Події Вихованці СДЮСШОР футболу «Полісся» стали чемпіонами України у віковій категорії U-15

Вихованці СДЮСШОР футболу «Полісся» стали чемпіонами України у віковій категорії U-15

150

Сьогодні, 24 червня, в прес-центрі Житомирської міської ради відбулась зустріч з юними чемпіонами України з футболу U-15. Вперше в історії вихованці школи футболу «Полісся» стали чемпіонами України.

Юні футболісти під керівництвом тренера Максима Заінчковського вибороли перемогу у фіналі чемпіонату з рахунком 3:0 у господарів поля команди «Буковина» (Чернівці). Представник СДЮШОР з футболу «Полісся» Житомирської міської ради Микола Скримінський наголосив на тому, що це перемога всієї школи.

«Перемога – це результат спільної проробленої роботи. Завдяки постійній підтримці керівництва міста та депутатського корпусу, які в нас повірили, ми маємо такий результат. Серед 92 команд, які брали участь у Чемпіонаті, Житомирська команда стала першою», – сказав Микола Скримінський.

Тренер команди Максим Заінчковський зазначив, що в планах на майбутнє грати в Першій лізі та приносити нові перемоги місту.

Капітан команди Денис Левченко поділився враженнями від гри та перемоги: «Перший тайм був складним для нашої команди, але в другому таймі, ми зібрались, дослухались до тренера та забили три голи, які принесли нам перемогу. Емоції в той момент переповнювали всю нашу команду. Дякую всім тим, хто підтримав нас та повірив».

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here