Home Події В Житомирі проходять військово-патріотичні збори молоді

В Житомирі проходять військово-патріотичні збори молоді

148

1-4 вересня  у  Житомирі на території 95-ї окремої аеромобільної бригади  проходить VII військово-патріотичний збір молоді, приурочений до Дня знань, під гаслом «Молодь – наше Майбутнє!».

Відкриття збору відбулось 1 вересня на території 13 окремого аеромобільного батальйону.
 
Участь у зборах беруть понад 200 юнаків та дівчат, які представляють м. Київ, Київську, Житомирську, Вінницьку, Тернопільську, Хмельницьку, Рівненську та Львівську області, АР Крим.
 
Кожний учасник зможе відчути себе військовозобов’язаним та прожити чотири дні в казармах, ознайомитися з життям і побутом солдатів.
 
Змагання складаються з чотирьох блоків: військовий,спортивний, туристичний, культурний, повідомиляє Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту.
 
Участь у проекті беруть учні 10-11 класів та студенти 1-3 курсів ВНЗ, які формуються у команди. На відкритті учасники зборів урочисто прийняли присягу, ознайомились з виступом оркестру та показовим виступом розвідувальної роти військової частини А0281.На території діє Статут, який обов’язковий до виконання усіма учасниками та командирами.
 
Підведення підсумків військово-патріотичного збору молоді відбудеться 4 вересня у  3 окремому аеромобільному батальйоні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here