Home Події Україна подасть заявку на проведення чемпіонату світу з футболу

Україна подасть заявку на проведення чемпіонату світу з футболу

104

Уряд вивчає можливість подати заявку на проведення Чемпіона світу з футболу в Україні. Про це у ході відвідування реконструйованого стадіону "Чорноморець" у Одесі заявив Віце Прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури Борис Колесніков.

"Одеса – чудовий туристичний центр, тут розташовується велика кількість готелів, є пляжі. Під час Євро-2012 тут будуть жити дві збірні команди. У нас тепер є привід подати заявку на проведення чемпіонату світу: як мінімум чотири міста вже готові, ще плюс Одеса і Дніпропетровськ – вже шість", – підкреслив Колесников.

Крім того, Колесніков високо оцінив розвиток спортивної інфраструктури області, зокрема реконструкцію стадіону "Чорноморець".

"Чорноморець" – це команда з історією, традиціями. Я сподіваюся, що на новому стадіоні одеська команда буде гідно виступати в чемпіонаті Україні ", – зазначив Колесников.

Нагадаємо, що найближчий чемпіонат світу пройде у Бразилії в 2014 році. За чотири роки Мундіаль прийме Росія, а у 2022 році чемпіонат пройде на території Катару, який за площею майже утричі менший за Київську область.

Тож, найближчий світовий футбольний форум, на який може подавати заявку Україна, відбудеться у 2026 році.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here