Home Події У Житомирі відбудеться Всеукраїнський турнір з футболу «FENIKS CUP 2019»

У Житомирі відбудеться Всеукраїнський турнір з футболу «FENIKS CUP 2019»

127

У серпні на Житомирщині відбудеться масштабна футбольна подія року – Всеукраїнський турнір з футболу «FENIKS CUP 2019». Протягом чотирьох днів на вас очікує змагання між командами з 8 міст України, знайомство та спілкування з відомими футболістами, зустрічі зі скаутськими організаціями провідних футбольних клубів.

Турнір буде реалізовано громадською організацією «Дитячо-юнацька спортивна школа «Фенікс» у рамках гранту від Житомирської ОДА у 2019 році.

«Після тривалої перерви ми вирішили відновити проведення турніру. Особливістю турніру стане те, що він відбудеться згідно правил FIFA. Також будуть залучені найкращі арбітри, а самі матчі відбуватимуться на стадіоні «Спартак» та на шкільному стадіоні с. Тетерівка», – розповідає керівник проекту Анатолій Волинець.

На турнір завітають 2 команди з м. Житомира, 2 команди з м. Києва, 1 команда з м. Вінниці, 1 команда з м. Запоріжжя, 1 команда з м. Дніпро та 1 команда з м. Харків. Команди будуть складатися з гравців 2007 року народження.

«Сподіваємося, що Турнір закладе фундамент для подальшого проведення такого рівня спортивних заходів та відкриє можливості для підростаючого перспективного покоління футболістів Житомирщини», – зазначає Анатолій Волинець.

Загальна сума фінансової підтримки проекту «Проведення Всеукраїнського турніру з футболу «FENIKS CUP 2019» – 75 000,00 грн.

Всеукраїнський турнір «FENIKS CUP 2019» буде проходити у серпні. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here