Home Події У Житомирі стартував турнір з волейболу пам’яті загиблого десантника Ільницького. ФОТО

У Житомирі стартував турнір з волейболу пам\’яті загиблого десантника Ільницького. ФОТО

189

 Вже четвертий рік поспіль у Житомирському національному агроекологічному університеті проводять турнір з волейболу пам’яті випускника – десантника 90 батальйону Дмитра Ільницького, який загинув під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО п’ять років тому, у свій день народження. Йому було 24 роки.

За головний кубок 26 листопада змагаються команди із навчальних закладів міста – ЖНАЕУ, ЖДУ ім.І.Франка, автодорожнього й технологічного коледжів.

На урочистому відкритті змагань були присутні ректор Житомирського національного агроекологічного універистету Олег Скидан, представники міськради, бойові побратими Дмитра, рідні та друзі.

Мама загиблого героя подякувала за організацію заходу, який вже став традиційним і нагадала, що саме волейбол був улюбленим видом спорту її сина. Ним займався професійно, постійно грав на пляжі. Завдяки цьому турніру, ім’я Дмитра Ільницького  увійшло в  спортивну історію міста.

Ільницький нагороджений посмертно орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Народився та мешкав з батьками у Житомирі, тут здобував освіту – в червні 2013 року Дмитро закінчив навчання на факультеті обліку та фінансів ЖНАЕУ. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here