Home Події У Польщі задоволені, що будуть грати з Україною в одній групі у...

У Польщі задоволені, що будуть грати з Україною в одній групі у відборі до ЧС-2014

238

 Головний тренер національної збірної Польщі Францішек Смуда висловив задоволення з результатів жеребкування відбіркового турніру до чемпіонату світу 2014 року, який пройде на полях Бразилії.

Про це повідомляє Інформаційний центр Україна 2012.

Як наголосив фахівець, група Н, де суперниками "кадри" будуть англійці, чорногорці, українці, молдовани та санмаринці, є посередньою.

"Ця група не є ані надто складною, ані дуже слабкою. Проте, напевне, сильнішою за ту, в якій грала Польща у відборі до чемпіонату світу в ПАР (Словаччина, Словенія, Чехія, Північна Ірландія, Сан-Марино). Маємо як сильних суперників, так і зручних. Нам відомий потенціал Англії, ми добре знаємо Україну, але особливу увагу нам потрібно звернути на Чорногорію, в якій деякі оглядачі вбачають темну конячку групи. Це дуже сильна команда", – наголосив Францішек Смуда.

Водночас, фахівець висловив упевненість в силах своєї команди. "Я молив Бога, аби не потрапити до "групи смерті", в якій були Франція та Іспанія. Чи ми, поляки, маємо боятися Чорногорію? Або маємо боятися Україну?", – додав наставник "біло-червоних". 

Джерело: http://www.champion.com.ua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here