Home Події У Бердичеві «фронт змін» запускав кораблики

У Бердичеві «фронт змін» запускав кораблики

251

У Бердичеві  відбулись Міські змагання з судомодельного спорту серед учнів загальноосвітніх шкіл. Десять команд представили свої моделі військових і цивільних кораблів та човнів. Загалом міські змагання зібрали 35 учасників віком від 10 до 14 років.

«Як для змагань з винятково оригінального виду спорту – судомоделювання, кількість учасників досить велика. Стільки ж збирають й обласні змагання. Це вчергове підтверджує талановитість,  здібність та активність бердичівської молоді», – ділиться враженнями від спілкування з юними судобудівниками голова Бердичівської міської організації «Фронт Змін» Олександр Івасенко.

На думку депутата міськради, подібні заходи – це гарна нагода спілкування для дітей, батьків, педагогів. Адже, у п’ятницю до парку імені Тараса Шевченка подивитись на плавання мініатюрних кораблів прийшли не лише учасники, а їх наставники та батьки. Повідомляє прес-служба «Фронту змін»

«Вражає винахідливість та терпеливість юних конструкторів: спорудження представлених на змаганнях моделей триває рік. Звичайно, зібрати подібний корабель можна за тиждень, але він плавати не буде – потоне. Якщо з десятилітнього віку діти виявляють таку наполегливість та зацікавленість улюбленою справою, переконаний, в майбутньому – це відомі конструктори, інженери, будівельники, мореплавці й просто розважливі хороші люди, які працюватимуть для нашого міста, країни. Тому ми і підтримуємо нашу талановиту молодь», – говорить Олександр Івасенко. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here