Home Події Сьомін: Складати зброю ми не збираємося

Сьомін: Складати зброю ми не збираємося

329

Київському "Динамо" доведеться дуже важко у грі проти "Рубіна", але гравці сподіваються довести, що невдалі результати у двох останніх іграх – лише тимчасовий спад.

Про це на передматчевій прес-конференції заявив тренер команди Юрій Сьомін, слова якого цитує офіційний сайт киян.

"Нас чекає дуже важкий матч. Ми прекрасно розуміємо, що сьогодні шанси більше у "Рубіна", вони мають в запасі два м’ячі. Складати зброю ми не збираємося, будемо виправляти ситуацію", – сказав він.

"Всі гравці живі-здорові, в Казань приїхав 21 футболіст. Наскільки ми сильні, визначить завтрашній матч", – вважає росіянин.

"Не треба постійно говорити, що коли граємо внічию на виїзді, це невдача. Так, невдалою була домашня гра з "Рубіном". Вона важким тягарем лягла на наші плечі", – вважає Сьомін.

У тренера склалося враження, що у грі проти "Анжі", котру "Рубін" програв у першості Росії з рахунком 0:3, казанцям фізично наприкінці не вистачило сил.

"Юссуф готовий, він тренується в загальній групі. А Хачеріді почувається недобре, він не приїхав до Києва", – повідомив фахівець.

"Сюрпризи ми повинні обов’язково готувати. Але будь-яка тактика мертва, якщо на полі немає роботи, немає руху у гравців, прояву бійцівських якостей. Ми повинні все це показати в комплексі", – переконаний Юрій Павлович.

"До нас прийшли два нових гравця, вони влилися до складу команди. Зміни відбуваються, але немає стабільності. Один тайм граємо добре, інший – ні. В останній грі був певний провал. Стабільності немає, але це не пов’язано з Ідейе і Аруною, тут все в комплексі. Ми повинні знайти застосування всім нашим футболістам", – підкреслив він.

Сьомін також розповів, що зі складом визначився відсотків на 90, а пенальті команда відпрацьовує не більше, ніж зазвичай.

Джерело: champion.com.ua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here