Home Події Шевченко увійде до списку найкращих футболістів Ліги чемпіонів

Шевченко увійде до списку найкращих футболістів Ліги чемпіонів

93

Нападник київського "Динамо" та збірної України Андрій Шевченко увійде у список найкращих футболістів Ліги чемпіонів з моменту зміни його формату в сезоні-1992/93.

Офіційне видання головного єврокубку Журнал Champions для підготовки ювілейного, 50-го випуску журналу, складе список з 50 найкращих футболістів турніру. В опитуванні візьмуть участь гравці, тренери та уболівальники.

До списку найкращих, безумовно, увійдуть, як триразовий володар Кубка європейських чемпіонів і найкращий бомбардир в історії турніру (71 гол) Рауль Гонсалес, так і легенда "Мілана" Паоло Мальдіні, який п’ять разів виграв з "россонері" Лігу чемпіонів.

Також не залишиться без уваги і Едвін ван дер Сар – єдиний воротар, який перемагав у Лізі чемпіонів з двома різними командами ("Аякс" і "Манчестер Юнайтед"). Ще одним кандидатом у топ-50 стане півзахисник Кларенс Зеєдорф, який вигравав головний клубний трофей Європи в складі трьох різних клубів: "Аяксу", "Реалу" і "Мілану".

Безперечно в цьому списку буде присутній неперевершений Ліонель Мессі, а також Зінедін Зідан, Райан Гіггз, Олівер Кан, Луїш Фігу та інші.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here