Home Події Прем’єр-ліга оштрафувала ”Динамо” на 100 тисяч гривень

Прем\’єр-ліга оштрафувала \”Динамо\” на 100 тисяч гривень

104

Дисциплінарний комітет Прем’єр-ліги (ДК ПЛ) оштрафував київське "Динамо" на 100 тисяч гривень.

Такий штраф динамівці отримати за неправомірну поведінку вболівальників, які побили співробітника стадіону "Динамо" під час матчу 5-го туру чемпіонату "Динамо" – "Карпати".

Дослідивши документальні матеріали справи, матеріали, що були розміщенні у ЗМІ та обговоривши питання по суті, члени ДК ПЛ дійшли висновку, що дії вболівальників команди "Динамо" вимагають застосування жорстких санкцій до футбольного клубу "Динамо".

Відповідно, ДК ПЛ зобов’язав футбольний клуб "Динамо" (Київ) перерахувати на п/р ПЛ обов’язковий грошовий внесок у розмірі 100 000 (сто тисяч) гривень не пізніше семи діб від дати отримання рішення ДК ПЛ.

Також ДК ПЛ постановив, що у разі повторення у сезоні 2011/2012 рр. з боку вболівальників команди "Динамо" порушень пункту 7 Додатку № 2 Дисциплінарних правил ФФУ, згідно якого передбачена відповідальність клубу за "грубі, неправомірні або масові дії вболівальників, що порушують загальноприйняті правила поведінки на стадіоні або прилеглій до нього території до, під час та після проведення матчу (ініціювання бійок, бійки, переміщення вболівальників між секторами стадіону, тощо)", до "Динамо" необхідно автоматично застосувати санкцію, що передбачена зазначеним пунктом, а саме проведення матчу без вболівальників.

Нагадаємо, що на матчі "Динамо" – "Карпати", який відбувся 7 серпня, фанати "Динамо" жорстоко побили співробітника клубу, який намагався зірвати з фан-сектору львівських уболівальників прапори з зображеннями Романа Шухевича і Степана Бандери.

Пізніше президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що на стадіоні "Динамо" не місце банерам політичного характеру, зокрема із зображеннями Бандери і Шухевича.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here