Home Події Поштарі Житомирщини змагались на спартакіаді

Поштарі Житомирщини змагались на спартакіаді

179

Десята ювілейна спартакіада серед працівників "Укрпошти" відбулась на Житомирській водно-вислувальній базі фізкультурно-спортивного товариства "Спартак". Переможці спортивних ігор візьмуть участь у всеукраїнських змаганнях поштовиків, які традиційно відбуваються у вересні в Алушті. На парад відкриття спартакіади вийшли 5 об’єднаних команд центрів поштового зв’язку і управління Житомирської дирекції „Укрпошти”. Організатори змагань переконані, що спорт допомагає їм в повсякденній роботі.

Традиційними видами поштовиків є шашки, гирьовий спорт, армреслінг, настільний теніс і легкоатлетичний крос. Всі переможці з 5-ти  видів спорту були нагороджені пам’ятними призами та грамотами, а в загальному заліку вже вкотре перемогла команда управління Житомирської дирекції „Укрпошти”. Срібні нагороди отримали представники центру поштового зв’язку №1 міста Житомира, а третє місце посіла команда Коростеня.
 
В цьому році команда поштовиків області має всі шанси на призове місце на всеукраїнських змаганнях. В минулому році в Алушті на всеукраїнських змаганнях команда поштовиків області здобула бронзові нагороди.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here