Home Події Німецький промоутер звинуватив Кличків в організації бійки Хея з Чісорою

Німецький промоутер звинуватив Кличків в організації бійки Хея з Чісорою

86

Скандальний німецький промоутер Ахмет Онер заявив, що компанію братів Кличків слід позбавити ліцензії організаторів шоу через інсценування бійки Девіда Хея та Дерека Чісори, повідомляє ТСН.

"Вся це справа була спланована як погана постановка аматорського театру – і все лише для того, щоб зробити рекламу бою Хей – Чісора, переможець якого повинен був би битися з Кличком.

Припускаю, що ідею виростили і угноїли Бенте і Уоррен. На жаль, обидва настільки дурні, що навіть не розрахували, що емоції зашкалять і ситуація зайде так далеко. Вони поняття не мають, який хід думок у боксерів і що можуть накоїти адреналін і тестостерон.

Ясно одне: ситуація повинна викликати наслідки не тільки для боксерів, а й перш за все для тих, хто спровокував хаос своїми провокаціями і відсутністю заходів безпеки", – заявив Онер.

Він вважає, що є лише два варіанти: або все було інсценовано з початку і до кінця, або команда Кличка "така ж несамовита, як навіжені британці".

"Клички після всього цього зображують із себе бездоганних, які так чудово виховані і не вплутуються в бійки. Коли Володимир після хаосу давав інтерв’ю, то посміхався він так широко, ніби те, що відбувається доставляло йому справжнє задоволення. З ним явно щось не в порядку.

Володимир посміхається під час безладу і бійок, Бенте спочатку провокує ескалацію конфлікту, а потім весь час самовдоволено посміхається – коли я це бачу, мені стає погано", – додав Онер. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here