Home Події На стадіоні «Полісся» продовжуються роботи із реконструкції тенісних кортів та благоустрою території....

На стадіоні «Полісся» продовжуються роботи із реконструкції тенісних кортів та благоустрою території. ВІДЕО

124

Всі проекти, які реалізують на Житомирщині упродовж останніх років, втілюються у життя завдяки реформі децентралізації, в тому числі і фінансової.

І реконструкція Центрального стадіону «Полісся» – масштабного сучасного проекту, який після завершення зможе приймати футбольні матчі Прем’єр-ліги, цьому підтвердження. Адже відновлення стадіону здійснюється за рахунок коштів ДФРР та обласного бюджету.

У цьому впевнений голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, який разом із Віце-прем’єр-міністром – Міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубком оглянули хід робіт на стадіоні «Полісся».

«Сьогодні завдяки фінансовій децентралізації у нас є всі можливості для завершення реконструкції Центрального стадіону «Полісся». І ми розуміємо, як їх потрібно використовувати. Тому ми ставимо амбітні плани – ввести сучасний стадіон у Житомирі в експлуатацію вже до кінця цього року», – наголосив Ігор Гундич.

Як зазначив заступник голови ОДА Роман Щебетов, на стадіоні «Полісся» уже укладено трав’яний газон на футбольному полі, влаштовано автоматичний полив, зроблено фундамент під металоконструкції майбутнього накриття західної трибуни. Наразі продовжуються роботи із реконструкції тенісних кортів та благоустрою території.

За словами Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка, вже незабаром два сучасних стадіони майже одночасно прийматимуть вболівальників всеукраїнських та міжнародних змагань з легкої атлетики і проводитимуть футбольні матчі Прем’єр-ліги.

Довідково: Масштабна реконструкція футбольного поля та благоустрій територій Центрального стадіону «Полісся» триває з 2016 року. Загальна кошторисна вартість проекту – 87 млн 779,068 тис. грн з коштів ДФРР та обласного бюджету.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here