Home Події На рингу в Житомирі визначилися чемпіони з боксу серед Десантно-штурмових військ ЗСУ

На рингу в Житомирі визначилися чемпіони з боксу серед Десантно-штурмових військ ЗСУ

218

У Житомирі на базі спортивного клубу «Вікторія» відбувся фінал чемпіонату з боксу на першість у Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.


Участь у змаганнях, які тривали три дні, взяли близько пів сотні військовослужбовців з бойових бригад та Навчального центру Десантно-штурмових військ ЗС України.

«Таке бойове мистецтво як бокс надало багатьом відомим боксерам України можливість побачити не тільки свої можливості ай можливість прийняти участь у міжнародних змаганнях на світові арені. Наші боксери-десантники на досягнутому не зупиняються і ті перемоги, які вони вже мають за плечима, а я вас запевняю у них їх багато. В умовах війни на сході України, бокс для наших спортсменів – це не тільки фізична підготовка, а і психологічна загартованість і готовність до виконання будь яких завдань», – відзначив начальник штабу – перший заступник командувача Десантно-штурмових військ ЗС України генерал-майор Андрій Ковальчук.

Кубки, медалі та почесні призи вже розійшлися по своїх власниках. Так перше місце у загальнокомандному заліку серед військових частин ДШВ та звання честь представляти Десантно-штурмові війська на чемпіонаті Збройних Сил України, що незабаром пройде у місті Львів, здобули військовослужбовці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

Срібло вибороли десантники з 199-го Навчального центру ДШВ ЗС України, а бронзу та почесне третє місце посіли військовослужбовці 81-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України.

Пресслужба командування Десантно-штурмових військах ЗС України

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here