Home Події На кордоні з Республікою Білорусь ремонтують дорогу

На кордоні з Республікою Білорусь ремонтують дорогу

111

На замовлення Служби автомобільних доріг триває поточний середній ремонт ділянок на початку шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський. Джерело фінансування – кошти від перевиконання митних платежів.

Буферну зону на межі з Білоруссю заплановано відремонтувати на трьох ділянках. На одній з них, а саме на кілометрах 19-23 шляху, за результатами державних закупівель працює ПП «Автомагвістраль». Тут вже влаштовано вирівнюючий шар з крупнозернистого асфальтобетону та тривають роботи з влаштування верхнього – щебенево-мастикового.

Окрім ремонту покриття очікуємо виконання робіт з облаштування автомобільної дороги та безпеки руху. Загальна вартість робіт даної ділянки становить 37,2 мільйони гривень.

Нагадаємо, що «митний» експеримент вдало почав працювати у Львівській, Івано-Франківській, Одеській областях. Після цього він був розповсюджений на територію всієї України.

Експеримент, ініційований Кабінетом Міністрів України та затверджений постановою від 16 вересня 2015 р. N 726 полягає у спрямуванні 50 відсотків суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів з  метою фінансування реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування.

 

Прес-служба САД у Житомирській області

 


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here