Home Події Менеджер братів Кличків пообіцяв бій з Девідом Хеєм

Менеджер братів Кличків пообіцяв бій з Девідом Хеєм

126

Менеджер братів Кличків Бернд Бенте заявив, що бій між Віталієм Кличком і британцем Девідом Хеєм, скоріш за все, відбудеться.

За словами Бенте, це станеться навіть попри те, що 13 жовтня Хей, імовірно, оголосить про завершення кар’єри. Менеджер підкреслив, що переговори про організацію бою тривають, повідомляє Sky Sports.

Бенте розповів, що якщо Кличко-старший і Хей домовляться про фінансові умови поєдинку, то він відбудеться "на 100 відсотків". За словами Бенте, він розмовляв з менеджером Хея Адамом Бутом за п’ять хвилин до інтерв’ю Sky Sports.

11 жовтня британська газета The Sun написала, що Хей повідомив Боксерську контрольну раду Великобританії (BBBC), що не подовжуватиме свою боксерську ліцензію. Раніше Хей заявляв, що не планує виходити на ринг після 30 років. 13 жовтня йому виповниться 31 рік.

У липні 2011 року Хей зустрічався з Володимиром Кличком (молодшим братом Віталія), зазнав поразки по очках і втратив титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Нині Кличко-молодший є суперчемпіоном WBA, чемпіоном IBF (Міжнародна федерація боксу), WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBO (Міжнародна боксерська організація). Віталій Кличко володіє титулом WBC (Всесвітня боксерська рада).




 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here